Gameplay
Crime Boss: Rockay City

Haal een lading 'snoepjes' op in Crime Boss: Rockay City

Game komt op 28 maart uit op Epic Games Store

Geschreven door Michel Musters op
In een nieuwe trailer van Crime Boss: Rockay City is te zien hoe spelers een lading drugs moeten zien terug te krijgen.

De missie loopt echter slecht af, wat blijkbaar een optie is in de game - dit beïnvloedt het filmpje dat daarna volgt. In de video zijn acteurs Michael Madsen - die de hoofdrol speelt - en Kim Basinger te zien.

Crime Boss: Rockay City werd vorig jaar tijdens The Game Awards aangekondigd. De game wordt uitgegeven door 505 Games en ontwikkeld door Ingame Studios. De coöperatieve shooter draait om Travis Baker (Michael Madsen), een crimineel die de maffia over wil nemen nadat de voormalige hoofd van de familie komt te overlijden. 

Spelers kunnen hun eigen crew samenstellen en zowel alleen als met een andere speler een campagne doorlopen waarbij ze langzaam maar zeker de macht in Rockay City proberen over te nemen. Daarbij kunnen er - net als in Grand Theft Auto 5 en Payday - grootschalige overvallen worden gepland en gepleegd.

Naast Madsen spelen veel andere bekende acteurs een rol in de game. Denk aan Danny Trejo, de hierboven genoemde Kim Basinger, Danny Glover, Michael Rooker, Chuck Norris en Vanilla Ice.

Crime Boss: Rockay City komt op 28 maart uit op Epic Games Store. Later in het jaar moet de game ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S komen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Dragon Quest-producent Ryota Aomi vertrokken bij Square Enix Gerucht: Sony zendt binnen een maand een 'ingetogen' State of Play uit
0

Reacties op: Haal een lading 'snoepjes' op in Crime Boss: Rockay City

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.