Gameplay
Luigi's Mansion 3

Godzilla-spook en meer in Luigi's Mansion 3-gameplay

Bijna dertig minuten aan gameplay tijdens Nintendo Treehouse

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
In de gameplay-demo van Luigi's Mansion 3, welke bijna een half uur duurt, wordt een deel van het spel doorlopen en vecht Luigi tegen een Godzilla-spook op een filmset.

Na de Nintendo Direct van gisteren, waarin onder andere werd aangekondigd dat The Witcher 3 en Resident Evil 5 en 6 naar de Switch komen, werd vanaf E3 ook een Nintendo Treehouse-livestream uitgezonden. In deze uitzending werden gameplay-beelden getoond van verschillende games voor de Nintendo Switch, waaronder Luigi's Mansion 3.

In de demo van Luigi's Mansion 3, welke ook te spelen is voor bezoekers van E3, wordt een deel van het spel doorlopen en wordt dieper ingegaan op de verschillende vaardigheden van Luigi. Zo ook Gooigi, de slijmachtige dubbelganger van Luigi die kan worden ingezet om bepaalde obstakels te overbruggen. Ook wordt onder andere uitgelegd dat spelers op elke verdieping moeten vechten tegen een eindbaas, om de liftknop te verdienen en hiermee door te kunnen gaan naar de volgende verdieping. Zo wordt er aan het einde van de demo gestreden tegen een Godzilla-spook op een filmset.

Bekijk hieronder de bijna dertig minuten aan gameplay van Luigi's Mansion 3. Lees ook onze E3-preview over Luigi's Mansion 3, waarin wordt omschreven dat het spel een spookhotel is met genoeg ruimte voor creativiteit en angstaanjagend veel plezier biedt in multiplayer.

Dit artikel delen:

Lees meer

Dertig minuten aan gameplay van Marvel Ultimate Alliance 3 Gameplay Animal Crossing: New Horizons toont crafting-systeem
0

Reacties op: Godzilla-spook en meer in Luigi's Mansion 3-gameplay

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.