Gameplay
Team Sonic Racing

Gameplay van Sonic Team Racing getoond

Game verschijnt deze winter op pc, Switch, PS4 en Xbox One

Geschreven door Michel Musters op
Er is gameplay van Sonic Team Racing online gekomen op verschillende websites.

De gameplay toont dat het wederom om een kartracer gaat met Sonic en zijn vrienden in de hoofdrol. Uit diverse impressies blijkt echter dat Sonic Team Racing toch verschilt van voorgaande delen.

Zo racen spelers in vier teams van drie spelers, waarbij men niet alleen punten scoort voor het team door als eerste over de finish te komen, maar ook door andere acties die het team helpen te doen. Wat dat betreft lijkt de racegame wat elementen uit hero-shooters te gebruiken. Spelers kunnen in hun team zelfs opgepakte items uitwisselen.

Daarnaast zouden de tracks in Sonic Team Racing veel verschillende routes hebben, die ook allemaal compleet andere route bieden. De game komt deze winter naar pc, Xbox One, PlayStation 4 en Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Blizzard werkt aan project gerelateerd aan Diablo Forsaken-uitbreiding voor Destiny 2 komt op 4 september
2

Reacties op: Gameplay van Sonic Team Racing getoond

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Jumpman

  • 6 juni 2018 10:45
  Ik mis het gevoel van snelheid, en dat bij een sonic game is natuurlijk niet echt een goed iets. Het lijkt wel na een boost dat de auto afremt tot stilstand. Ook lijkt het dat het sturen een vertraagd effect heeft. Zie meerdere malen het autootje driften zonder van richting te veranderen en het normaal sturen lijkt ook niet direct effect te hebben op de richting waar heen gestuurd wordt. Ben wel erg benieuwd naar deze titel, vooral bij het gemis van een nieuwe Mario kart, ondanks alle lol die ik heb aan MK deluxe.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  watashi wa maurice desu.

  • 6 juni 2018 14:37
  Dit zou een leuke Mario kart afwisseling kunnen zijn. En hoewel ik het grafisch wel leuk vind ben ik vooral benieuwd naar de hoeveelheid content die de game bied. Hoeveel tracks en hoeveel variatie in omgevingen. En net als Jumpman ook al zegt, snelheid moet ook goed zijn bij een sonic game. Ik hou deze in de gaten.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.