Gameplay
Far Cry 5 Vietnam

Far Cry 5-dlc Hours of Darkness nu speelbaar: video toont eerste uur

Willen we meer of minder uitrusting?

Geschreven door Pablo Bool op
De eerste Far Cry 5-dlc Hours of Darkness is vandaag te spelen seizoenspas-bezitters. De uitbreiding is ook los verkrijgbaar.

In een video van Gamespot is het eerste uur van de gameplay en cutscenes van Hours of Darkness te zien. In de uitbreinding ga je aan de slag met het personage Wendell "Red" Redler, bekend van het hoofdverhaal. Zijn helikopter stort neer, waarna hij in de problemen komt met de lokale bevolking.

De dlc heeft zowel een singleplayer- als multiplayer-modus en bevat nieuwe uitrustingen en vaardigheden. Er zijn twee extra moeilijkheidsgraden voor Far Cry 5. Eén daarvan is 'Survivor Mode'. Deze modus maakt de originele game moeilijker door de hoeveelheid uitrusting die spelers bij zich kan hebben te limiteren. 'Action Move Mode' maakt de game juist makkelijker door spelers de mogelijkheid te geven meer spullen bij zich te dragen.

Alle spelers die het oorspronkelijke spel hebben krijgen content voor Far Cry Arcade geheel in Vietnam-thema.

Hours of Darkness is vanaf vandaag beschikbaar en het kost 12 euro voor spelers zonder seizoenspas. De Far Cry 5-dlc Lost on Mars moet binnenkort ook verschijnen, hoewel nog geen releasedatum bekend is. In Lost on Mars nemen spelers het op tegen aliens.

Dit artikel delen:

Lees meer

Laatste test voor PUBG-map Sanhok verlengd Update: Red Dead Redemption 2 Collector's Box en per-order bonussen officieel bekend
0

Reacties op: Far Cry 5-dlc Hours of Darkness nu speelbaar: video toont eerste uur

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.