Gameplay
Hyper Light Breaker

Eerste gameplaybeelden van Hyper Light Breaker uitgebracht

Early Access-versie moet nu in de herfst verschijnen

Geschreven door Michel Musters op
De eerste gameplaybeelden van Hyper Light Breaker zijn te bekijken. Daarbij is bekendgemaakt dat de releaseperiode van de Early Access-versie is verschoven.

De Early Access-versie voor pc zou eigenlijk deze lente verschijnen, maar dat wordt nu ergens in de herfst. Deze komt beschikbaar via Steam. De eerste gameplaybeelden werden via IGN gepubliceerd en zijn hieronder te bekijken.

Hyper Light Breaker, het vervolg op Hyper Light Drifter, werd in april 2022 onthuld door ontwikkelaar Heart Machine en uitgever Gearbox. De game speelt zich af in een nieuwe wereld genaamd Overgrowth, maar het grootste verschil is dat de 2D-gameplay wordt vervangen voor drie dimensies. Spelers moeten in de roguelite de Abyss King zien te verslaan. Ook krijgt de game een hubgebied genaamd The Settlement die spelers tussendoor kunnen bezoeken.

Het is nog niet bekend of Hyper Light Breaker naar consoles komt. Voorganger Hyper Light Drifter verscheen wel op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Call of Duty: Modern Warfare 2-multiplayer komende dagen gratis speelbaar IO Interactive werkt voorlopig niet aan nieuwe Hitman-game
2

Reacties op: Eerste gameplaybeelden van Hyper Light Breaker uitgebracht

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Heccer_NL

  • 15 maart 2023 13:25
  Ziet er veel belovend uit! Heb me goed vermaakt met hun vorige titel. Hopelijk is deze uitdagend en blijft ie ook uitdagend!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Fr3nzy

  • 15 maart 2023 15:47
  @Heccer_NL
  Ziet er inderdaad veelbelovend uit, ik had nog niet eerder over deze game gehoord. Ik zie een kruising van verschillende games. Een beetje Destiny, Horizon, Fortnite, Zelda…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.