Gameplay
The Lords of the Fallen

Eerste gameplay The Lords of the Fallen getoond

Game komt in 2023 uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series

Geschreven door Michel Musters op
Tijdens The Game Awards werd de eerste gameplay van The Lords of the Fallen getoond.

De game werd tijdens Gamescom dit jaar al aangekondigd middels een cinematische trailer, maar CI Games en Hexworks hebben nu daadwerkelijke gameplaybeelden aan de buitenwereld getoond. De trailer bevat een narratief dat ingesproken is door Milly Alcock, bekend van House of the Dragon.

In 2014 kwam het eerst deel in de soulslike-rpg-reeks al uit. Een paar jaar terug werd een vervolg aangekondigd, maar veel meer dan een logo was daar niet van onthuld. Tijdens Gamescom eerder dit jaar werd aangekondigd dat het vervolg is omgevormd tot reboot.

De game speelt zich duizend jaar na het origineel af en een spelwereld hebben die meer dan vijf keer zo groot is. Deze wereld is verdeeld over een wereld voor levenden en een wereld voor de doden. Naast typische rpg-elementen zoals een uitgebreid gevechtssysteem en de mogelijkheid om personages naar eigen smaak aan te passen, bevat het spel ook online co-op voor twee spelers.

Waar het origineel door Deck13 Interactive werd ontwikkeld, wordt deze reboot door CI Games-studio Hexworks gemaakt. The Lords of the Fallen komt in 2023 uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Een precieze releasedatum is er nog niet.

Dit artikel delen:

Lees meer

Idris Elba heeft rol in Cyberpunk 2077-dlc Phantom Liberty Forspoken-demo vanaf nu speelbaar op PlayStation 5
1

Reacties op: Eerste gameplay The Lords of the Fallen getoond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Derper

    • 9 december 2022 10:02
    Ik word zo moe van 'gameplay trailers' met nauwelijks gameplay. Het zijn meer in-game beelden met camera-hoeken die je in de game niet kan aannemen of totaal niet werken tijdens game-play.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.