Gameplay
Battlefield 5

Eerste gameplay-beelden Battlefield 5 battle royale-modus Firestorm

Uitgestrekt gebied met groot arsenaal aan voertuigen

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
In een video worden eerste gameplay-beelden getoond van de battle royale-modus van Battlefield 5, Firestorm. In de video zijn onder andere het uitgestrekte gebied en het grote aantal voertuigen van de spelmodus te zien.

Vorige week werd Firestorm officieel aangekondigd. Naast een trailer van de battle royale-modus van Battlefield 5 werd ook onthuld dat spelers vanaf 25 maart de strijd aan kunnen gaan in Firestorm.

Er is nu een nieuwe video uitgebracht met eerste gameplay-beelden van Firestorm. De video, die ruim drie minuten duurt, toont onder andere de uitgestrekte map van de spelmodus en het grote arsenaal bestaande uit 17 voertuigen. Ook is te zien dat spelers Resupply-punten kunnen veroveren, items in kluizen gevonden kunnen worden en hoe alle gebouwen vernietigd kunnen worden door explosieven en de steeds dichterbij komende vuurzee.

Verder is opvallend is dat spelers nog kunnen schieten met kleine vuurwapens wanneer ze neergaan. Dit is niet mogelijk in andere battle royale-games zoals Fortnite, PUBG, Blackout en Apex Legends. In het laatstgenoemde spel kan wel een schild omhoog gehouden worden na het neergaan.

Een aantal beelden die te zien zijn in de video werden al begin deze maand gelekt, voordat Firestorm officieel was onthuld door ontwikkelaar DICE. De lek toonde de tutorial-video van de battle royale-modus, waaruit veel informatie kon worden opgemaakt.

Lees hier onze preview van Firestorm, waarin Marvin uitlegt waarom de battle royale-modus van Battlefield 5 kan opboksen tegen de groten.

Dit artikel delen:

Lees meer

Fortnite telt 250 miljoen spelers en Epic toont fotorealisme Unreal Engine De mogelijkheden van CryEngine aan bod in Developer Showcase
0

Reacties op: Eerste gameplay-beelden Battlefield 5 battle royale-modus Firestorm

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.