Gameplay
Vampire: The Masquerade — Swansong

Een uitgebreide blik op Vampire: The Masquerade – Swansong

Galeb hangt de detective uit

Geschreven door Michel Musters op
Er is een uitgebreide gameplayvideo van Vampire: The Masquerade – Swansong uitgebracht.

In de video geeft ontwikkelaar Big Bad Wolf Studios een aanzienlijke tour door de game - het gaat om ongeveer drie kwartier aan beeldmateriaal. Hoofd missie-ontwerper Eliot Hipeau en freelance schrijver Matthew Dawkings begeleiden het gameplaysegment, waarin Galeb - een van de drie hoofdpersonages - een moord onderzoekt.

Tijdens zijn detectivewerk kan Galeb diverse vampierkrachten inzetten om zo te achterhalen wat er precies is gebeurd. Dit kost hem echter wel energie, en als vampier zijnde is er maar één manier om die energie weer aan te vullen: met bloed.

Vampire: The Masquerade – Swansong draait om drie verschillende vampiers die door gamers worden bestuurd, terwijl er wordt gevochten om de controle over Boston te krijgen. De nieuwe prins van de Boston Camarilla wil de Masquerade oprichten; een wet die er voor zorgt dat mensen nooit te weten komen dat vampiers bestaan. Dit loopt niet zoals gepland en het is aan de speler om er voor te zorgen dat vampiers kunnen blijven overleven.

Vampire: The Masquerade - Swansong komt op 19 mei uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Freelance-modus Hitman 3 uitgesteld, nieuw level verschijnt eerder The Stanley Parable: Ultra Deluxe neemt zichzelf en jou op de hak
3

Reacties op: Een uitgebreide blik op Vampire: The Masquerade – Swansong

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Markus88

  • 6 mei 2022 15:22
  Weet iemand of er nou combat in zit? Ga uit van niet maar een bevestiging zou tof zijn :P

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  DarkraverX

  • 7 mei 2022 01:18
  Ik heb nog steeds mijn twijfels bij deze game, weet niet wat ik ervan moet verwachten.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Hellspawn

  • 7 mei 2022 09:22
  Voor zover ik weet heeft deze game geen actieve combat, maar draait alles om exploring, skills, dialogen, puzzels oplossen en dergelijke. Dit spel wordt gemaakt door dezelfde ontwikkelaars als van de game The Council en is een RPG. Er zit wel combat in, maar die activeer je denk ik via de verhaallijn en bijvoorbeeld je superpowers. Je deelt denk ik niet zelf verschillende meppen uit door knoppen in te drukken. Het is dus ook geen open wereld game, gelukkig, maar moet je verschillende keuzen maken waar je heen wilt. Hetgeen betekent dat je je wel kunt voortbewegen, maar dus niet zoals in gebruikelijke open wereld games. Voor zover ik weet moet je je vampierstatus zoveel mogelijk verborgen houden. Dit is dus een detectiveachtige game. Maar wat ik hier schrijf is allemaal hoe ik begrepen heb hoe het spel ongeveer werkt, en ik ga deze game zeer zeker proberen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.