Gameplay
God of War

Een kwartier gameplay van God of War op pc

Game is vanaf morgen verkrijgbaar op pc

Geschreven door Michel Musters op
Sony heeft via PlayStation Access een kwartier aan gameplay van de pc-versie van God of War uitgebracht.

De gameplayvideo is hieronder te zien in een resolutie van 4k en in 60 frames per seconde. Het gaat om de eerste vijftien minuten van de game.

God of War verscheen oorspronkelijk in april 2018 op PlayStation 4 en is sinds augustus 2021 al 19,5 miljoen keer verkocht. De pc-versie verschijnt morgen op Steam en Epic Games Store. Santa Monica Studio werkt ondertussen aan vervolg God of War: Ragnarok, dat dit jaar op PlayStation 5 en PlayStation 4 moet verschijnen.

Gamer.nl recenseerde onlangs de pc-versie van het spel: "God of War eindelijk op pc kunnen spelen is machtig, maar selecte keuzes laten het lijken alsof Kratos met tegenzin uitgeleend wordt. Technisch gezien is de port alleszins geslaagd, maar het wil nergens meer doen dan wat strikt noodzakelijk is. Met hedendaagse pc’s kan zo veel meer — denk aan een riante fotomodus of bredere besturingsmogelijkheden — maar afgezien van een paar visuele aanpassingen wordt veel potentie voor een voorbeeldige port ontweken."

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe game Bioshock-maker 'gaat mensen verrassen en toch ook niet' 'Firesprite neemt ontwikkeling van nieuwe Twisted Metal over'
0

Reacties op: Een kwartier gameplay van God of War op pc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.