Gameplay

Een heel rondje op het Miami-parcours in F1 2022

Game komt op 1 juli uit

Geschreven door Michel Musters op
Codemasters heeft een uitgebreide gameplayvideo uitgebracht van het aankomende F1 2022, waarin het Miami-parcours volledig is te zien.

Miami's International Autodrome-circuit stond eerder deze week al centraal in een korte video, maar in onderstaande beelden is een heel rondje op het circuit te zien. Dat is niet zonder toeval; dit weekend wordt voor het eerst in het echt geraced op het circuit.

De beelden die hieronder te zien zijn, komen van de pc-versie van de game en draaiden op een Nvidia GeForce RTX 2080 in 1080p.

Vorige maand werd onthuld dat F1 2022 op 1 juli uitkomt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game heeft zogenaamde Adaptive AI, dat ervoor zorgt dat de intelligentie van tegenstanders wordt aangepast op de speler. Ook zijn de physics van de algemene rijervaring zijn vernieuwd.

Verder is de F1 Life-modus vernieuwd, waarin spelers een "voorproefje krijgen van de glitter en glamour van de F1", en toegang krijgen tot supercars, kleding en accessoires. Ook Race Day is vernieuwd met zogenaamde Immersive- en Broadcast-opties, die invloed hebben op formatierondes, safety car-periodes en pitstops. Immersive daagt spelers uit grotere risico's te nemen, voor grotere beloningen, en Broadcoast moet een filmischere ervaring opleveren.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Mafia-game zou in ontwikkeling zijn Prey is komende week gratis beschikbaar via Epic Games Store
0

Reacties op: Een heel rondje op het Miami-parcours in F1 2022

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.