Gameplay
Paper Mario: The Origami King

Een halfuur aan nieuwe beelden van Paper Mario: The Origami King

Papier hier

Geschreven door Michel Musters op
Nintendo heeft gisteravond een Treehouse-segment uitgezonden waarin het aankomende Paper Mario: The Origami King werd gespeeld.

De Treehouse-livestreams werden normaliter tijdens E3 uitgezonden. Nintendo-werknemers speelden hierin diverse aankomende games. Bij het gebrek aan E3 heeft Nintendo besloten een Treehouse-stream speciaal voor de aankomende Paper Mario-game te organiseren.

In de stream is meer dan een halfuur aan gameplay van de Switch-game te zien, met een focus op het verkennen van de spelwereld en de puzzelachtige gevechten. De beelden zijn hieronder te zien.

In de nieuwe Paper Mario wordt Mushroom Kingdom geteisterd door een origami-schurk genaamd koning Olly. Mario en zijn nieuwe partner Olivia, de zus van Olly, moeten met Bowser en de Toads samenwerken om te strijden tegen de kwaadaardige 'Folded Soldiers'.

Nieuw in The Origami King is dat Mario enorm lange armen kan gebruiken om de omgeving te ontdekken, puzzels op te lossen en flinke schade te doen in gevechten. Tevens bevat de game nu ook gevechten die in een ring worden gedaan.

Paper Mario: The Origami King komt op 17 juli uit voor Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ubisoft bevestigt bestaan Far Cry 6 met teaser Hoogtepunten: Assassin's Creed Valhalla-lekken en PlayStation 5-gamedoosje
2

Reacties op: Een halfuur aan nieuwe beelden van Paper Mario: The Origami King

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Cocabeer

  • 11 juli 2020 11:05
  Hopelijk zit er wel een beetje uitdaging in want de gameplay in deze video ziet er veel te makkelijk uit.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  melody

  • 11 juli 2020 23:38
  @Cocabeer De paper mario spellen die ik gespeeld heb (naar mijn herinnering 2 stuks) waren beide erg makkelijk tot aan de endgame. Daar kwamen wel wat interessante bazen. Ik kan het mis hebben maar gezien de doelgroep van de gemiddelde mario game zou ik niet rekenen op een al te hoge moeilijkheidsgraad. Ik zou het wel leuk vinden hoor als de game wat moeilijker is overigens. Maar hoe dan ook, ik speel het eigenlijk gewoon voor de relaxte sfeer en de lekkere slappe humor.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.