Gameplay
Assassins Creed Odyssey

De zee op met Assassin's Creed Odyssey

Run je eigen bemanning

Geschreven door Michel Musters op
In een nieuwe gameplayvideo van Assassin's Creed Odyssey wordt de nadruk gelegd op het varen in de game.

Hoewel er in voorgaande game Assassin's Creed Origins ook gameplay op zee zat, was dit niet zo uitgebreid als hoe het in Odyssey wordt aangeboden. Natuurlijk zat er in vorige AC-games genoeg gameplay op schepen, maar dit keer ligt de focus niet zozeer op kanonnen, maar op speren en pijlen.

Door schepen te verslaan halen spelers ook geld en andere verdiensten binnen. Spelers kunnen hun eigen bemanning samenstellen, waarbij bemanningsleden unieke eigenschappen kunnen hebben.

De video is hieronder te zien. Assassin's Creed Odyssey verschijnt op 5 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Recente God of War had zich in Egypte af kunnen spelen Dead Living Zombies-dlc komt eind deze maand naar Far Cry 5
4

Reacties op: De zee op met Assassin's Creed Odyssey

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  coola

  • 20 augustus 2018 10:01
  Dit ziet er zo goed uit. Ze pakken één van de beste onderdelen uit Black Flag en mixen dat met Origins ( ik weet het Origins had ook een aantal zee missies maar het varen bij Odyssey lijkt meer op dat van Black Flag), ook nog steeds de perfecte keuze om verder te borduren op Origins want dat was de vernieuwing die voorlopig nodig was om de serie de komende 5 jaar weer fris te houden Imho

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  MrKingofhearts

  • 20 augustus 2018 12:32
  Damn dat ziet er goed uit!!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Millman7

  • 20 augustus 2018 17:33
  Met Origins hadden ze een fantastische wereld neergezet met boeiende personages. En nu gooien ze er gewoon modder op door dat alles terzijde te laten en nog verder terug te gaan met 2 personages.

  Dat is al een ding, de stemacteur van de mannelijke assasssin klinkt alsof ze Ezio willen nadoen en de vrouwelijke versie komt alles behalve vrouwelijk over in haar dialogen.

  Ik vind het ook bizar slecht dat ze nogsteeds niks hebben gedaan aan die robot-like animaties die de gezichten vertonen.

  Ashraf's studio lijkt een beetje de treyarch van de ac serie. Zij lijken het te snappen, met black flag toen ook al een goed spel neergezet, en de andere studios lijken het maar een beetje halsoverkop over te nemen.

  Dit is niet slecht dont get me wrong, origins was verre van perfect maar het was precies wat de serie nodig had, nu lijkt ubisoft gewoon weer terug te gaan naar hun oude patroon. Ik probeer niet te zeggen dat dit een slechte game word, maar ik vind het een zwak nieuw deel.

  De RPG-elementen die in dit deel nog meer naar boven komen moedig ik daarentegen zeker aan. Branching story en een puik armor systeem.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  coola

  • 20 augustus 2018 18:01
  @Millman7

  Oh effe. Origins is nog steeds de origins van de Assassin's brotherhood. Odyssey speelt zich gewoon weg in het zelfde universum af (overigens ten tijde Darius die als eerste de hidden blade gebruikte om xerses 1 te doden) nergens maardan ook nergens wijst er op dat odyssey de al bestaande lore gaat negeren.

  Overigens gaat dit zeer waarschijnlijk de origin story van de order of Ancients worden.

  Hoe dan ook kan ik deze tijdsperiode alleen maar toe juichen (zolang ze bij het volgende deel of het deel er na maar maar feodal Japan gaan)


  Btw zo slecht vind ik de stem van Alexios echt niet. Het Griekse accent word in ieder geval perfect benut

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.