Gameplay
Luigi's Mansion 3

De Screampark-multiplayermodi in Luigi's Mansion 3

Game komt op 31 oktober uit voor Switch

Geschreven door Michel Musters op
Nintendo toont drie verschillende bezigheden in een gameplaytrailer van Screampark, een nieuwe multiplayerstand in Luigi's Mansion 3.

Screampark is een competitieve modus waarbij Luigi het opneemt tegen Gooigi in zijn eentje, of in teams van twee tot vier spelers. In de trailer staan Ghost Hunt, Cannon Barrage en Coin Floating centraal.

In Ghost Hunt moeten spelers spoken verslaan om punten te verdienen, waarbij sommige spoken meer punten waard zijn. Cannon Barrage laat spelers kanonnen gebruiken om doelen te breken. Coin Floating tot slot draait om het binnen harken van munten.

Luigi's Mansion 3 speelt zich volledig af in een hotel, waarin Luigi zijn angsten moet overwinnen en de bovenste verdieping van het hotel moet zien te bereiken om zijn vrienden te redden. Hierbij staat elke verdieping in het teken van een uniek thema. De game is vanaf 31 oktober verkrijgbaar op Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Vr-game Doctor Who: The Edge of Time verschijnt volgende maand Darksiders Genesis komt op 5 december uit op pc en Stadia
0

Reacties op: De Screampark-multiplayermodi in Luigi's Mansion 3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.