Gameplay
Call of Duty: Modern Warfare

De Gunfight-modus uit Call of Duty: Modern Warfare in beeld

Nieuwe trailer toont nog meer gameplay

Geschreven door Michel Musters op
Infinity Ward heeft een trailer uitgebracht met meer gameplay van de Gunfight-modus uit Call of Duty: Modern Warfare.

Vorige week onthulde de ontwikkelaar de modus al via een livestream, maar in onderstaande trailer wordt nog meer gameplay getoond. De gameplay is in een resolutie van 4K te zien.

Hoewel het om nieuwe beelden gaat, wordt er niet echt nieuwe informatie ten opzichte van vorige week gegeven. Wederom passeren de wapens, maps en gameplay van de modus de revue.

In 2v2 Gunfight nemen twee kleine teams van elk twee spelers het tegen elkaar op in meerdere rondes. Het team dat zes rondes wint heeft gewonnen. De modus bevat een aantal kleine, custom maps en alle spelers krijgen dezelfde loadout, die elke twee rondes verandert.

Na veertig seconden in een ronde begint Overtime, het moment dat er een vlag op de map verschijnt. De teams hebben vervolgens tien seconden om de vlag te pakken. Gedurende Overtime is de winnaar het team dat de vlag pakt of het andere team verslaat. Wanneer niemand het andere team verslaat of de vlag pakt, wint het team met de hogere health.

Natuurlijk krijgt Call of Duty: Modern Warfare meer multiplayermodi. Die worden op 1 augustus tijdens een livestream onthuld. De shooter verschijnt op 25 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Google Stadia heeft op lancering nog geen achievements Diamond Casino lanceert volgende week in GTA Online
1

Reacties op: De Gunfight-modus uit Call of Duty: Modern Warfare in beeld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • rpenning

    • 19 juli 2019 13:17
    Eerlijk is eerlijk ziet er tof uit, voor het eerst in lange tijd dat cod mijn aandacht weer heeft ben zeer benieuwd, en singleplayer ook benieuwd naar, je hoorde veel media zeggen dat het te realistisch was en dat mensen dood schieten heel echt voelde. Dus ik had al goede hoop kilnkt goed XD

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.