Gameplay
Control Awe

De eerste vijftien minuten van Control-uitbreiding Awe

Awe is vanaf 27 augustus verkrijgbaar

Geschreven door Michel Musters op
505 Games en Remedy Entertainment hebben een nieuwe video van de aankomende uitbreiding voor Control uitgebracht.

De video toont de eerste vijftien minuten van de uitbreiding, genaamd Awe.In Awe gaat Jesse naar een nieuwe sector in The Oldest House, genaamd The Investigations Sector. Niemand minder dan Alan Wake maakt zijn opwachting in de uitbreiding. Awe is vanaf 27 augustus verkrijgbaar voor PlayStation 4. Op een later moment komt de dlc ook naar andere systemen.

Eerder deze week kondigde Remedy Entertainment Control: Ultimate Edition aan. De game verschijnt op PlayStation 4, Xbox One, Playstation 5, Series X en op Steam. Ultimate Edition bevat naast de hoofdgame en alle uitgebrachte gratis updates ook beide uitbreidingen, The Foundation en AWE.

De game is vanaf 10 september beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One en komt op 27 september na ongeveer een jaar exclusiviteit op Epic Games Store naar Steam. Dit najaar komt Control Ultimate Edition digitaal naar de next-gen consoles, waarna begin 2021 een fysieke versie verschijnt. Bezitters van Ultimate Edition krijgen een gratis upgrade naar de PS5- en Series X-versies.

Dit artikel delen:

Lees meer

A Total War Saga: Troy is in een dag tijd 7,5 miljoen keer geclaimd Team Fortress 2-kleding beschikbaar in pc-versie van Fall Guys
1

Reacties op: De eerste vijftien minuten van Control-uitbreiding Awe

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    denver

    • 17 augustus 2020 08:35
    Ben net begonnen met Control (via Playstation Now), maar als het zo wazig blijft als het eerste kwartier, ben ik er zo klaar mee. Het heeft wat weg van de televisieserie Lost, waarin ook elke aflevering meer vragen werden opgeroepen dan antwoorden gegeven.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.