Gameplay
Crime Boss: Rockay City

Crime Boss: Rockay City-video toont diverse bekende acteurs

O.a. Michael Madsen en Michael Rooker

Geschreven door Michel Musters op
In een nieuwe gameplayvideo van Crime Boss: Rockay City zijn diverse bekende acteurs te zien.

In de video werken spelers - in de virtuele huid van de door Michael Madsen gespeelde Travis Baker - samen met Touchdown, een rol die wordt vertolkt door Michael Rooker. Naast schietactie komt ook de mogelijkheid om verschillende gebieden van Rockay City over te nemen aan bod.

Crime Boss: Rockay City werd vorig jaar tijdens The Game Awards aangekondigd. De game wordt uitgegeven door 505 Games en ontwikkeld door Ingame Studios. De coöperatieve shooter draait om Travis Baker, een crimineel die de maffia over wil nemen nadat de voormalige hoofd van de familie komt te overlijden.

Spelers kunnen hun eigen crew samenstellen en zowel alleen als met een andere speler een campagne doorlopen waarbij ze langzaam maar zeker de macht in Rockay City proberen over te nemen. Daarbij kunnen er - net als in Grand Theft Auto 5 en Payday - grootschalige overvallen worden gepland en gepleegd.

Naast Madsen en Rooker spelen veel andere bekende acteurs een rol in de game. Denk aan Danny Trejo, Kim Basinger (die ook in de nieuwe video is te zien), Danny Glover, Chuck Norris en Vanilla Ice.

Crime Boss: Rockay City komt op 28 maart uit op Epic Games Store. Later in het jaar moet de game ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S komen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Dota 2-update zou aantonen dat Counter-Strike op Source 2 gaat draaien Beelden van Skate-speeltest online geplaatst
0

Reacties op: Crime Boss: Rockay City-video toont diverse bekende acteurs

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.