Gameplay
Salt and Sacrifice

Craften en in co-op spelen in Salt and Sacrifice

Game komt in eerste kwartaal van 2022 uit op PS5, PS4 en pc

Geschreven door Michel Musters op
In een nieuwe gameplayvideo van Salt and Sacrifice is onder andere te zien hoe spelers kunnen craften en online in co-op kunnen spelen.

Het vervolg op Salt and Sanctuary is wederom een soulslike platformer. In het spel krijgen criminelen in het Alterstone Kingdom twee keuzes voor hun straf: de doodstraf of in dienst van de overheid treden. Sommigen kiezen voor dat laatste. Als Marked Inquisitors moeten ze jagen op tovenaars.

Spelers kunnen kiezen uit acht verschillende klassen - Highblade, Paladin, Assassin, Cleric, Dualist, Fighter, Ranger of Sage - en meedoen aan de Magebane Rite. Door dit ritueel wordt iemand Spellmarked, waardoor men in een soort staat tussen leven en dood terecht komt.

Spelers verkennen in de game lugubere dorpjes, tombes en moerassen. Er zijn twintig verschillende soorten tovenaars om op te jagen en spelers hebben grijphaken om zich snel voort te bewegen. Daarbij kan men nieuwe wapens en gereedschappen maken met Runic Arts. Het spel kan alleen gespeeld worden of via drop-in drop-out co-op.

Salt and Sacrifice komt ergens in het eerste kwartaal van 2022 uit op Epic Games Store, PlayStation 5 en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Halo Infinite-teaser toont oorsprong van exoskelet van Master Chief Dataminers vinden controversiële Hot Coffee-cheat in GTA: The Trilogy
0

Reacties op: Craften en in co-op spelen in Salt and Sacrifice

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.