Gameplay

Bouw en verdedig het fort in Fortnite

Vanaf 25 juli in early access

Geschreven door Brian Artiles Govita op
Ontwikkelaar Epic Games heeft een nieuwe gameplaytrailer uitgebracht van Fortnite.

De trailer toont vier personages die samen hordes zombies te lijf gaan. Spelers kunnen in Fortnite hun eigen wapens maken en hun eigen forten bouwen en verdedigen. Daarnaast kunnen spelers ook loot en grondstoffen verzamelen.

Vanaf 25 juli kunnen spelers tegen betaling vroegtijdig toegang krijgen tot de game op PlayStation 4, Xbox One, MacOS en Windows. De volledige game zal in 2018 lanceren.

Dit artikel delen:

Lees meer

Foto's van E3 2017 in aanbouw Life is Strange-ontwikkelaar toont E3 2017-trailer van Vampyr
3

Reacties op: Bouw en verdedig het fort in Fortnite

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  TheDeeGee

  • 9 juni 2017 16:40
  Ik heb toegang sinds Online Test 8 (Juli/Augustus 2016) en er sinds dien niets meer veranderd aan de gameplay. Twee weken geleden kwam OT11 uit en het is nog steeds een grindfest. Het enige wat erbij is gekomen is een draak van een UI waarbij je 5/6 keer moet klikken voor je ergens bent.

  95% van de Heroes, Wapens en Traps zitten achter een RNG Paywall. En de Heroes die je in het begin unlocked zijn maar basic wat betreft de Perks, en zullen later in de game zwak aanvoelen. Verder slaat de Skills Tree helemaal nergens op, omdat je uiteindelijk in een cirkel uit komt en alle Skills moet nemen om naar de volgende Skill Tree te gaan.

  Daarnaast is Solo Play vrijwel onmogelijk als je aan het eind van het eerste land komt, en mocht het je toch lukken ben je zo anderhalf uur kwijt voor een minimale reward, omdat Solo Play niet extra rewarded word.

  Deze game had veel potentie, maar gaat ten onder aan hebzucht. Ze hadden de kant van Overwatch op moeten gaan, basic Heroes met Skins uit Lootboxes. Zoals het nu is kun je het vergelijken met Fallout Shelter en de Lunchboxes, je weet niet wat je kan verwachten.

  P2W zou ik het niet noemen omdat het geen PvP is, het komt neer op een combinatie van Pay 2 Convenience en Pay 2 Win.

  Ik zou zeggen hou je hand op je knip, en wacht tot het Free 2 Play is in 2018 rond dezelfde tijd.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • calivaty

  • 9 juni 2017 17:41
  @thedeegee Thanks voor je uitgebreide reactie. Na de trailer gezien te hebben was ik super enthousiast. na jouw bericht niet meer :) Jammer dat de meeste content achter een paywall zit. Is de game zelf wel gratis zoals bijvoorbeeld Heroes of the Storm?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  TheDeeGee

  • 9 juni 2017 18:00
  @calivaty

  In 2018 word het F2P, zo'n beetje rond dezelfde tijd als Early Access dit jaar.

  Het is wel een leuke game hoor, maar als je bij wilt blijven met je maatjes moet je mee blijven grinden. Dit is geen game die je 4 uurtjes per week speelt, daarmee ga je niet uit Stonewood (het eerste land) komen. Hou je van grinden zoals in Diablo 3, dan is dit een game die wel leuk gaat vinden.

  Toen in 2016 access kreeg heb ik de eerste maand non-stop gespeeld, daarna was ik het wel beu eigenlijk. En elke nieuwe Update heb ik er maar 12 uurtjes ofzo in gestoken. Werd een beetje teveel van hetzelfde en tijdens de Alpha waren er weinig mensen om mee spelen vanwege timezones.

  40 Euro is best veel voor een game die uiteindelijk F2P gaat zijn.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.