Gameplay
Below

Below nog in ontwikkeling, nieuwe beelden getoond

Releasedatum nog altijd niet bekend

Geschreven door Michel Musters op
De game Below is nog altijd in ontwikkeling, zo blijkt uit nieuwe beelden die online zijn verschenen.
De game werd voor het eerst in 2013 getoond op Microsoft's persconferentie. In 2016 werd aangekondigd dat de studio de game zo goed mogelijk zou maken, in plaats van het zo snel mogelijk uitgeven. Sindsdien is er nog maar weinig vernomen van de actie-roguelike.


IGN heeft echter een nieuwe gameplayvideo van de game online gezet waarin het spel in actie te zien is. Het is nog altijd niet bekend wanneer de pc- en Xbox One-game moet verschijnen.

Below wordt gemaakt door Capybara Games. Eerder maakte de studio Superbrothers: Sword & Sworcery EP en Super Time Force. Beide titels gebruikten een unieke pixelstijl. Voor Below gebruiken de ontwikkelaars een compleet andere visuele stijl. Door een tilt-shift effect te gebruiken en het hoofdpersonage erg klein te maken, ontstaat er een unieke en mysterieuze sfeer.

Dit artikel delen:

Lees meer

Resident Evil 7 is meer dan 5 miljoen keer verkocht Frostpunk komt naar consoles
2

Reacties op: Below nog in ontwikkeling, nieuwe beelden getoond

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Ocima

  • 9 april 2018 11:51
  Krijg er een slecht onderbuik gevoel van. Meestal spellen die zolang in ontwikkeling zijn en worden uitgesteld, zijn meestal niet meer zo goed.. :P

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Baukereg

  • 9 april 2018 19:39
  @Ocima Dat geldt vaak voor AAA games, maar bij indies heeft het over het algemeen simpelweg te maken met beperkte mankracht. Vaak wordt vergeten dat een game ontwikkelen al snel jaren vergt. Games als The Long Dark, Subnautica, Darkest Dungeon, Into The Breach etc zijn allemaal lang in ontwikkeling geweest en maakten het allemaal waar. Het probleem van Below is dat er te vroeg een hype is ontstaan.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.