Gameplay
Dirt Rally 2.0

Racen in Nieuw-Zeeland in nieuwe beelden van Dirt Rally 2.0

Racegame komt 26 februari uit

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Er is nieuwe gameplay verschenen van Dirt Rally 2.0. In de betreffende video is een nieuw parcours te zien in Nieuw-Zeeland. De baan wordt gereden in een Mk2 Golf GTI.

Het vervolg op de racegame uit 2015 van ontwikkelaar Codemasters draait nogmaals om een realistische simulatie van rally-racen.

Spelers worden in Dirty Rally 2.0 meegenomen naar Nieuw-Zeeland, Argentiniƫ, Polen, Australiƫ, Spanje en de Verenigde Staten, waarbij geracet kan worden in zowel moderne als klassieke wagens. De gamemechanieken worden ook aangepakt, met een nieuw systeem voor de wegligging, de mogelijkheid om banden te kiezen en deformatie van de baan.

Dirt Rally 2.0 verschijnt op dinsdag 26 februari voor PS4, Xbox One en pc. Bij pre-order-edities wordt de Porsche 911 RGT Rally Spec als bonus weggegeven. Een Deluxe Edition wordt vier dagen eerder beschikbaar gesteld, inclusief twee seizoenen dlc met ieder drie locaties, extra voertuigen en andere bonussen.

In onze review kreeg de eerste Dirt Rally maar liefst een 9, voornamelijk vanwege de geweldige besturing en rally-authenticiteit.

Dit artikel delen:

Lees meer

PUBG-updates op Xbox verhelpen problemen met achievements en meer Update: Rockstar brengt nieuwe trailer Red Dead Redemption 2 uit
0

Reacties op: Racen in Nieuw-Zeeland in nieuwe beelden van Dirt Rally 2.0

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.