Gameplay
The Division

Bekijk de nieuwe Tech Wing-missie uit The Division-bèta

Bèta komt vandaag op alle platformen live

Geschreven door Michel Musters op

De open bèta van Tom Clancy's The Division is sinds gisteren live op Xbox One en vanaf vandaag ook op pc en PlayStation 4. Iedereen kan met de bèta aan de slag.

De website VG24/7 heeft bijna 20 minuten aan gameplaybeelden uit de bèta geplaatst, waarin een Tech Wing-missie genaamd Subway Morgue wordt getoond. Deze missie speelt zich onder de straten van New York af. De missie is hieronder te zien.

Bron: VG24/7

Dit artikel delen:

Lees meer

Bèta pc-versie Hitman start vanmiddag Scifi-game République komt volgende maand naar PlayStation 4
4

Reacties op: Bekijk de nieuwe Tech Wing-missie uit The Division-bèta

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  kleinekoosjer

  • 19 februari 2016 15:55
  Gisteren mijn eerste stapjes in de wereld van Division gezet. Was even wennen maar al snel werd ik ingedeeld met een Canadees die de close Beta ook gespeeld had. Gast was super relaxed. Samen met hem en Tim (dude die niks zei) aan de missies begonnen. Langzaam werd mij duidelijk hoe het in elkaar stak en wat je allemaal kan doen. Ik moet zeggen: Wat een top avondje knallen was dat.. De sfeer is top. De graphics? Tja ik vind het er dus fantastisch uitzien. Paar keer echt stil gestaan om even te kijen naar alle details.. Echt awesome. Later kwam er nog een vierde gast uit de states bij. Ook erg relaxed, goede team speler. Dus met z'n vieren gingen we er op uit. Missies, kleine opstootjes en ja ook de nieuwe Subway Morgue is de revue gepasseerd. Opeens werd het van open straat of park een stukje claustrofobischer. De controls moet ik nog wel even aan wennen.. Had van de week juist GTA lopen spelen en alles zit op een andere plek.. Dus bij mij ging het soms nog wat stroef en ik maakte af toe moves die mijn nieuwe maten met hard gelach toejuichten.. KleineKoosjer werd al snel KleineClown.. maar goed, dat was wel terecht. Uiteindelijk waren we redelijk voorzien van goede shit en zijn we de dark zone ingegaan. En daar kwam het.. het kill or be killed gevoel besluipt je direct nadat je de poort door bent… Bizar hoe het spel opeens omturned naar een extreem gewelddadig kat en muisspel.. Onze groep was niet de zwakste, maar ook zeker niet de sterkste.. en hing dus steeds tussen het jagen en opgejaagd worden in. De objectives zijn echt aan mijn neus voorbij gegaan.. Soms riepen die gasten dat er een helikopter kwam om onze pakketjes op te pikken, dat ging nog goed.. Voor de rest alleen maar duiken, rennen, flanken, knallen en naar adem snakken, of toch niet.. faaaack daar komen ze weer.. . Ik weet welke game ik 8 maart ga halen voor m'n XOne..

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Massiv

  • 19 februari 2016 20:22
  Haha zo jij bent enthousiast! Ik heb ook 2 uurtjes gespeeld op de PS4 en werd er net zo door weg geblazen als jij! Bij mij komtie Day one.. En twijfel zelfs of ik de season pass erbij neem (zou de eerste keer zijn)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Grohe

  • 20 februari 2016 09:37
  Ik heb niet meer gespeeld na closed beta. Heeft z'n goede kanten dit spel, maar hangt teveel een Ubisoft wolk erboven qua gameplay. Verhaal is sowieso slecht, want : Ubisoft.
  Jammer want keek naar dit spel uit na die leugenachtige E3 presentatie. Maarja Ubisoft, dus downgrade.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Massiv

  • 20 februari 2016 12:25
  @Grohe

  Zucht.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.