Gameplay
Skate

Beelden van Skate-speeltest online geplaatst

Game komt naar pc, PS5, PS4, Xbox Series en Xbox One

Geschreven door Michel Musters op
Er zijn gameplaybeelden van de onlangs gehouden Skate-speeltest verschenen.

Afgelopen februari hield Electronic Arts een nieuwe speeltest voor Skate. Een kleine selectie gamers mocht hier aan meedoen. Enkele beelden van die test die begin deze maand zijn gepubliceerd, zijn hieronder te bekijken. Duidelijk hierbij is dat er nog veel textures ontbreken voor omgevingen - EA lijkt zich voor nu voornamelijk op de gameplay te richten.

De nieuwe Skate werd in 2020 officieel aangekondigd, nadat fans al jaren vroegen om een nieuw deel in de reeks. Vorige zomer werden er diverse details van het spel onthuld. Zo speelt de game zich af in een nieuwe stad genaamd San Vansterdam, dat in hetzelfde universum gesitueerd is als de eerdere Skate-stad San Vanelona. '

De game wordt free-to-play en krijgt cross-play en cross-progressie. Ondanks dat het spel free-to-play wordt, zal het volgens de makers geen pay-to-win-elementen bevatten. Ook zullen er geen gebieden achter een betaalmuur zitten. Betaalde lootboxes zullen ook niet voorkomen in de game. Microtransacties zullen alleen aanwezig zijn voor cosmetische items. De game bevat daarnaast zogenaamde CollabooZones; gebieden die zijn ontworpen door spelers en in de game van andere spelers verschijnen.

Skate moet op een nog onbekend moment uitkomen op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Crime Boss: Rockay City-video toont diverse bekende acteurs Cities: Skylines 2 aangekondigd
1

Reacties op: Beelden van Skate-speeltest online geplaatst

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    kleinekoosjer

    • 7 maart 2023 10:35
    Tja.. ik wil het toch graag spelen. Ben normaal van kamp thps. De remake was fantastisch, maar nu wel gezien. Session viel mij helaas toch tegen.. pakte me niet; kreeg het niet in de vingers. Hopelijk wordt deze dope.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.