Gameplay
Bayonetta 3

Bayonetta 3-gameplayvideo toont meer van nieuw personage Viola

Geen pistolen, maar wel een zwaard

Geschreven door Denian Franken op
Een nieuwe gameplayvideo van Bayonetta 3 geeft uitleg over de besturing van zowel Bayonetta als het nieuwe personage Viola.

Vlak na de Nintendo Direct van afgelopen dinsdag is er een nieuwe gameplaytrailer van Bayonetta 3 online verschenen. De acht minuten durende trailer toont meer van het vechtsysteem van de game, waaronder nieuwe opties. Zo kun je als Bayonetta ‘infernal demons’ oproepen om aan je zijde te laten vechten. In vorige titels waren die enkel beschikbaar voor een genadeklap. Tevens kunnen spelers als Bayonetta geheel in een demon veranderen, waaronder een spin. In die spinvorm is het onder andere mogelijk om aan draden over ravijnen te slingeren en op muren te klimmen.

De trailer zoomt ook in op het nog mysterieuze personage Viola. In een eerdere trailer werd al bekend dat het speelbare personage traint om een Umbra Witch te worden. De gameplayvideo toont Viola’s unieke vechtstijl; zo vecht ze met een katana en activeert ze Witch Time door tegenstanders te blokken, in plaats van door ze te ontwijken. Haar infernal demon Cheshire, een monsterachtige kat, roept ze daarnaast op met haar zwaard. Wanneer Cheshire actief is, vecht je als Viola met blote handen.

Veel aspecten van de Bayonetta-serie keren overigens terug. Zo word je na elk gevecht nog steeds beloond met een trofee gebaseerd op je prestaties.

Bayonetta 3 verschijnt op 28 oktober voor Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Yakuza-spin-off Like A Dragon: Ishin komt op 21 februari 2023 uit Nieuwe Xenoblade Chronicles 3-dlc komt op 14 oktober uit
0

Reacties op: Bayonetta 3-gameplayvideo toont meer van nieuw personage Viola

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.