Gameplay
Apex Legends

Apex Legends seizoen 9 bevat Arenas-modus

Uitgebreide gameplay getoond

Geschreven door Michel Musters op
Respawn Entertainment heeft een uitgebreide gameplayvideo van het negende seizoen van Apex Legends online geplaatst. Hieruit blijkt onder andere dat het seizoen een Arenas-modus introduceert.

Arenas is een 3v3-modus bestaande uit verschillende rondes, verspreid over vijf maps. Voor elke ronde kunnen spelers in-game geld uitgeven aan verschillende items en materialen, vergelijkbaar met Counter-Strike. Het team dat tenminste drie rondes wint en met twee punten boven het vijandelijke team staat, heeft gewonnen. Er kunnen dus in totaal negen rondes in een potje zitten.

Zoals eerder bekendgemaakt bevat het negende seizoen ook een nieuwe legend in de vorm van Valkyrie. De dochter van één van de slechteriken uit Titanfall 2 valt onder de Recon-klasse - e kan dus beacons scannen. Verder kan ze met een jet pack de lucht in vliegen en miniraketten afvuren. 

Verder bevat het negende seizoen, dat Legacy heet, een boog genaamd de Bocek Bow en wordt de Olympus-map op de schop genomen. Het negende seizoen van Apex Legends begint op 4 mei.

Dit artikel delen:

Lees meer

De Xbox Games with Gold van mei zijn bekend Xuan-Yuan Sword 7 komt deze zomer naar PS4 en Xbox One
0

Reacties op: Apex Legends seizoen 9 bevat Arenas-modus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.