Gameplay
Sam and Max

Aankomende vr-game rondom Sam and Max in actie

Game komt in eerste helft van 2021 uit

Geschreven door Michel Musters op
Er is een gameplayvideo uitgebracht van Sam and Max: This Time It's Virtual!, een vr-game rondom het iconische duo.

De vr-game rondom de adventurefranchise werd deze zomer tijdens de Gamescom Opening Show aangekondigd. In dit compleet nieuwe avontuur gaan Sam en Max weer als politieagenten er op uit en moeten ze missies klaren in een verlaten themapark.

De game wordt ontwikkeld door HappyGiant, waar een aantal mensen aan de game werken die ook aan Sam and Max: Hit the Road en de Telltale-reeks hebben gewerkt. Sam and Max: This Time It's Virtual! moet ergens in de eerste helft van 2021 uitkomen. Naar welke virtualrealityhelmen de game komt is nog niet officieel onthuld.

Dit artikel delen:

Lees meer

Next-gen consoles kunnen AMD een comeback in raytracing bieden Maneater vanaf lancering op PS5 en Xbox Series beschikbaar
2

Reacties op: Aankomende vr-game rondom Sam and Max in actie

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Ryme

  • 11 november 2020 11:14
  Ik hoop dat deze ook naar PSVR komt. Groot fan van het eerste deel en ook van de drie TellTale Game seizoenen van Sam & Max en andere TTG spellen.

  Wat schijnbaar veel mensen niet weten is dat werknemers van LucasArts die aan het vervolg van het eerste deel werkte ontslag namen en TTG hadden opgericht nadat LucasArts geen adventure games meer wilde maken.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  SuperDre

  • 11 november 2020 22:17
  Hmm, grote fan van sam & max en van VR, maar dit ziet er niet echt uit als een adventure, maar meer een hoop minigames. Ik hoop dat ik het fout heb, maar heb er een hard hoofd in.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.