Fun
Super Smash Bros. Ultimate

Het internet reageert op Super Smash Bros. Ultimate

Memes in overvloed

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Gisteren werd een Nintendo Direct-presentatie gegeven door Masahiro Sakurai, de game director van Super Smash Bros. Ultimate. Daarin werden nieuwe details bekendgemaakt, waaronder nieuwe personages en een singleplayer-modus. Het internet reageerde massaal op de nieuwe informatie en leverde komische en ook indrukwekkende creaties op. Hieronder volgen een paar van de meeste opvallende creaties.

Super Smash Bros. Infinity War

Met de onthulling van de singleplayer-modus World of Light werd al snel de vergelijking gemaakt met de kaskraker The Avengers: Infinity War; vele personages die verdwijnen door een kwade buitenaardse kracht. Met de nieuwe beelden waren er creatievelingen die de beelden van Smash Bros. combineerde met de audio uit Infinity War.

Liever een plant dan Waluigi

Een van de meest verrassende onthullingen was de introductie van het personage Piranha Plant. Het toevoegen van de plant met tanden werd verdeeld ontvangen door het internet. Sommigen vonden het hilarisch dat je als een plant kon vechten. Anderen hadden liever een ander personage willen zien verschijnen.

Super Smash Bros. Ultimate
Super Smash Bros. Ultimate

Ontroerende details

Terug naar de World of Light-onthulling; aandachtige kijkers vonden een paar details met soms een ontroerend randje. Het YouTube-kanaal GameXplain geeft een kort overzicht van deze speciale momenten. Zo is onder andere te zien dat Sonic opzettelijk langzamer rent om Pikachu te redden. Echter is hij te laat en wordt hij samen met Pikachu door de straal weggeblazen.

Sakurai's kindje

In dezelfde World of Light-video is te zien hoe Kirby op heldhaftige wijze weet te ontsnappen aan de verwoestende stralen. Het lijkt erop dat Kirby de enige is die weet te ontsnappen van alle personages. Dit is met name opvallend, omdat Kirby als personage vroeger ontworpen is door, je raadt het al, Masahiro Sakurai. Sakurai zorgt er persoonlijk voor dat zijn eigen creatie niets overkomt en de ster van de show wordt.

Super Smash Bros. Ultimate

Enthousiasme in het kwadraat

De presentatie van Masahiro Sakurai heeft de harten van Smash-fans sneller doen kloppen. Met de nieuwe personages, modi en andere features kan er alleen maar geduldig gewacht worden totdat de game uitkomt. Fans kunnen in ieder geval hun enthousiasme niet verbergen en uiten dat door het te delen op het internet.

Super Smash Bros. Ultimate

Fans die de presentatie gemist hebben kunnen het in ieder geval hier terugkijken. Daarnaast hebben wij een overzicht opgesteld van de belangrijkste onderdelen uit de presentatie.

Super Smash Bros. Ultimate verschijnt op 7 december voor de Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Warcraft 3-remaster inclusief The Frozen Throne en multiplayer aangekondigd Sean Bean toont de wereld als wapen in Hitman 2
3

Reacties op: Het internet reageert op Super Smash Bros. Ultimate

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • TorrezHD

  • 2 november 2018 18:59
  Vind het wel wat hebben die plant hahaha

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • vjiezze vir

  • 2 november 2018 21:22
  Vond meesterlijk gedaan want hij heeft nu nog 5 characters achter de hand…. smart move.. ik heb in iedergeval erg veel zin in deze game!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • vjiezze vir

  • 3 november 2018 10:02
  Btw… die infinity war trailer is echt heel nice gedaan!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.