Fun
Geralt

CD Projekt Red liet Geralt snowboarden tijdens Witcher 3-ontwikkeling

Tijdens het werken aan de skidding mechanic

Geschreven door Eline Oosterloo op
CD Projekt Red heeft tijdens de ontwikkeling van The Witcher 3 Geralt laten snowboarden, in toepasselijke uitrusting.

Toen de ontwikkelaar bezig was met de animatie en de mechanics van het naar beneden laten glijden van Geralt van hellingen, hebben zij voor de grap ook een snowboard met bijbehorende uitrusting toegevoegd. Dit heeft CD Projekt Red gedaan door Geralt van een complete snowboard-uitrusting te voorzien om hem vervolgens van besneeuwde bergen te laten glijden.

Environment artist Len de Gracia vertelt tijdens de Noclip-documentaire: "Op een bepaald moment moest het glijden geïmplementeerd worden in de game, wat Geralt doet als hij van een helling daalt. Mensen hadden ze er vervolgens zo veel lol mee dat ze hadden besloten om dit op een berg te doen, terwijl ze Geralts textures aanpaste, zodat hij op een snowboarder lijkt. Ze vonden het grappig om hem op deze manier van de berg af te laten glijden."

Uiteindelijk zijn deze animaties wel naar Witcher 3 gebracht, zonder de wintersportelementen. Deze beelden zijn hieronder in de video te bekijken vanaf 16:50.

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste volledige trailer Star Wars: The Last Jedi uitgebracht Pokémon TCG-uitbreiding Shining Legends is nu verkrijgbaar
1

Reacties op: CD Projekt Red liet Geralt snowboarden tijdens Witcher 3-ontwikkeling

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • trekinbami

    • 9 oktober 2017 22:20
    Supertof dat hier tijd en budget voor was of gemaakt werd. Dat maakt het ontwikkelen van een product zoveel leuker, en die liefde is duidelijk af te zien aan het eindproduct. Pure klasse.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.