Developer Diary
God of War Ragnarok

Zo kwam Vanaheim in God of War Ragnarök tot stand

De game is nu verkrijgbaar op PlayStation 5 en PlayStation 4

Geschreven door Michel Musters op
Sony heeft een developer diary uitgebracht van God of War Ragnarök waarin wordt verteld hoe Santa Monica Studio het gebied Vanaheim heeft gemaakt.

De video waarschuwt wel dat er spoilers in zitten voor de game, dus aangeraden wordt de video alleen te bekijken wanneer de game is (uit)gespeeld. 

Hoe dan ook wordt er meer verteld over de ontwikkeling van Vanaheim, één van de Nine Realms in de game. Daarin wordt getoond hoe het gebied via concept art tot stand is gekomen en uiteindelijk tot echt speelbaar gamegebied is ontwikkeld.

God of War Ragnarök is sinds kort verkrijgbaar voor PlayStation 5 en PlayStation 4. Onlangs bleek nog dat het spel de snelst verkochte first-party game van Sony tot nu toe is. Gamer.nl gaf een 9 aan het spel: "God of War Ragnarök is meer God of War, maar wel op de allerbeste manier. Heb je genoten van de vorige game en wil je vooral weten of het vervolg de verwachtingen waarmaakt, dan luidt het korte antwoord ja. Je zult niet teleurgesteld zijn."

Dit artikel delen:

Lees meer

Assassin's Creed Mirage verschijnt naar verluidt in augustus 2023 The Darkness-regisseur werkt mee aan MachineGames' Indiana Jones-spel
0

Reacties op: Zo kwam Vanaheim in God of War Ragnarök tot stand

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.