Developer Diary

Zo is de Master of Orion-remake ontstaan

Een nostalgische trip door de ruimte

Geschreven door Michel Musters op
Wargaming's WG Labs werkt aan een remaster van de 4X-game Master of Orion uit 1993. In een nieuwe developer diary hebben de ontwikkelaars het over het ontstaan van de remake.

In de sci-fi-game kunnen spelers planeten koloniseren, grondstoffen verzamelen, een leger opbouwen en vijandige rassen bevechten, of juist bondgenootschappen stichten en een handelsnatie opzetten.

Er zijn dertien speelbare rassen in het spel. Deze hebben hun eigen voor- en nadelen, technologieën en ruimteschepen. De maps bestaan uit twintig tot honderd zonnestelsels. Het is nog niet bekend wanneer de game uit gaat komen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Final Fantasy 5 verschijnt later deze maand op Steam Destructieve autogame Hardware: Rivals voor PS4 aangekondigd
1

Reacties op: Zo is de Master of Orion-remake ontstaan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • sollitdude

    • 11 september 2015 05:45
    tis leuk dat wargaming ook aan andere projecten werkt dan alleen maar de world of series. ik neem aan dat na de mislukking van world of airplanes, ze ook wel meer oog hebben voor andere spellen. ik kan me nog herinneren hoe dat massive assault gigantisch veel gespeelt werd. order of war was ook nog een tijdje veel gespeelt, en nu nog als het niet veel gamebreaking bugs had. hebben ze nooit verholpen :(

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.