Developer Diary
The Texas Chain Saw Massacre

Video toont motion capture The Texas Chain Saw Massacre

De eerste in een serie video's

Geschreven door Jari Klapwijk op
Ontwikkelaar Gun Interactive geeft middels een video een inkijkje in de motion capture van The Texas Chain Saw Massacre.

De video is de eerste in een serie waarin een kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van het spel wordt gegeven. De sessies in de video vonden plaats in juli 2021. Verder bevat de video interviews met acteurs en ontwikkelaars. Het filmpje is hieronder te bekijken.

The Texas Chain Saw Massacre is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1974 en moet een asymmetrische multiplayergame worden, waarbij een aantal spelers de overlevenden en andere spelers de slechteriken besturen. 

De game werd in 2022 aangekondigd. Een precieze releasedatum is er nog niet, maar het spel moet ergens volgend jaar beschikbaar komen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Game Pass en Steam.

Voorheen was de game nog niet voor PS4 en Xbox One aangekondigd, maar daar komt de game inmiddels dus ook naar toe. Volgens de makers was het belangrijk om het spel ook op die consoles uit te brengen, zolang de gameplay en graphics maar intact bleven.

Dit artikel delen:

Lees meer

The Last of Us-serie is weergaloos - Ron en Erik Podcast 421 Gerucht: PlatinumGames en Microsoft willen Scalebound terugbrengen
0

Reacties op: Video toont motion capture The Texas Chain Saw Massacre

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.