Developer Diary

This War of Mine: The Little Ones

Oorlog ervaren door het perspectief van een kind

Geschreven door Aida . op
11bitstudios heeft een developer diary online geplaatst van de game This War of Mine: The Little Ones, waarin het overleven van een oorlog door het perspectief van een kind wordt verteld.

In de developer diary video vertellen de ontwikkelaars hoe ze op het idee voor het spel kwamen. In This War of Mine zijn spelers verantwoordelijk voor een groep volwassen en kinderen die moeten overleven in een stad tijdens hevige gevechten. Zij krijgen te kampen met een tekort aan voedsel en medicijnen en er schuilt gevaar in elke hoek.

De game heeft een dag- en nachtcyclus, waar spelers overdag tegengehouden worden door snipers en hun basis niet kunnen verlaten. Tijdens de avonduren moeten spelers de stad doorzoeken om zo aan items te komen die helpen om te overleven.

This War of Mine: The Little Ones is vanaf 29 januari beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Meer updates zijn te volgen via de officiële site

Dit artikel delen:

Lees meer

Ubisoft maakt vreemd nummer voor Just Dance 2016 Maak gebruik van momentum in NBA 2K16
1

Reacties op: This War of Mine: The Little Ones

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Vriess

    • 30 september 2015 08:47
    The aankondigingstrailer van The Little Ones deed denken dat het een nieuw deel, met andere gameplay. Het is alleen een uitbreiding dus.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.