Developer Diary
skate 3 key art

Skate 4 bevat mogelijk een open wereld

Ook wordt er gehint naar multiplayeropties en de mogelijkheid om van het skateboard af te stappen

Geschreven door Michel Musters op
EA heeft een developer diary van de aankomende nieuwe Skate-game uitgebracht. Daarin wordt onder andere de term 'open wereld' gebruikt.

Hoewel er nog geen gameplay van het spel is getoond en de game ook niet aanwezig is op de EA Play Live-stream morgen, heeft EA samen met ontwikkelaar Full Circle vannacht wel een developer diary van de game uitgegeven.

Hierin worden vooral influencers die het spel al in actie hebben gezien aan het woord gelaten. Eén van de influencers meldt: "het oogt prachtig... deze open wereld". Daarmee lijkt gesuggereerd te worden dat de game een open spelwereld heeft. Skate 2 had ook al een open spelwereld.

Verder wordt er gehint naar de mogelijkheid om van het skateboard af te stappen en op objecten in de spelwereld te klimmen. Dit was ook al mogelijk in Skate 2. Ook meldt een influencer dat hij niet kan wachten om het spel "met zijn homies" te spelen, wat mogelijk wijst op een multiplayer. "Ik wil er niet als iemand anders uitzien", zo meldt iemand in de video, wat lijkt te hinten naar customisatieopties. 

Verdere details ontbreken nog. In de video meldt regisseur Deran Chung dat men nog maar aan het begin van het ontwikkeltraject is. Dat zou er op kunnen wijzen dat een releasedatum nog lang op zich laat wachten.

Dit artikel delen:

Lees meer

Roadtripgame Road 96 verschijnt op 16 augustus Run je eigen krant met News Tower van Nederlandse Studio Nul Games
1

Reacties op: Skate 4 bevat mogelijk een open wereld

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  kleinekoosjer

  • 20 juli 2021 12:49
  Potdorie.. dat roep ik dus al jaren voor een nieuwe Tony Hawk.. Grote open wereld.
  Als ze nou met de thps1+2 remake engine dat voor elkaar krijgen, incl. tof verhaal (liefst over dogtown/zboys) dan zou dat super awesome zijn.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.