Developer Diary
The Pig

Saw-dlc beschikbaar in Dead by Daylight

Reverse Bear Traps en meer

Geschreven door Arran Winmai op
De nieuwe Saw-dlc is vanaf vandaag beschikbaar voor de multiplayergame Dead by Daylight.

De uitbreiding heet The Saw Chapter en is beschikbaar op Steam voor 6,99 euro en op PlayStation 4 en Xbox One voor 7,99 euro. De uitbreiding brengt een nieuwe killer, survivor en map naar Dead by Daylight.

De killer is The Pig, Jigsaws oude leerling die verdergaat met het werk van zijn leraar. Zij kan de welbekende omgekeerde berenvallen op de hoofden van survivors zetten. Detective David Tapp is de nieuwe survivor. Als hij enige tijd in de buurt van een killer staat krijgt hij betere skill checks. Tenslotte is de nieuwe map de Gideon Meat Plant, waar onder andere Saw 3 zich afspeelt.

In de onderstaande video worden de nieuwe personages uitgebreider uitgelegd.

Dead by Daylight is een vier-tegen-één game waarin één speler de rol van een moordenaar op zich neemt. Deze persoon speelt in first-person modus. De andere vier spelers moeten zien te overleven en hebben alleen toegang tot een third-person perspectief. Spelers kunnen zelf kiezen of ze in hun eentje proberen te overleven, of kunnen samenwerken met de andere personages die moeten overleven.

De wereld in het spel wordt procedureel gegenereerd, waardoor spelers constant kunnen worden verrast. De moordenaar kan verschillende vormen aannemen, waaronder een seriemoordenaar of een bovennatuurlijke entiteit.

Dit artikel delen:

Lees meer

GTA Online krijgt bonussen en nieuwe sportwagen Update: Xbox Game Pass wordt uitgebreid met nieuwe releases van Microsoft Studios
0

Reacties op: Saw-dlc beschikbaar in Dead by Daylight

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.