Developer Diary
God of War Ragnarok

Santa Monica Studio over het verhaal in God of War Ragnarök

Game komt op 9 november uit op PS5 en PS4

Geschreven door Michel Musters op
In een nieuwe developer diary rondom God of War Ragnarök vertelt ontwikkelaar Santa Monica Studio meer over het verhaal in de game.

De meer dan tien minuten durende video is het eerste deel van een nieuwe reek video's waarbij men een kijkje achter de schermen krijgt tijdens de ontwikkeling van de game. De komende negen weken komt er elke week een nieuwe video uit, waarbij alles vrij van spoilers moet zijn.

"Met elke episode willen we jullie niet alleen een uniek perspectief geven over de jarenlange ontwikkeling van het spel, maar ook inzichten geven van de vele teamleden die dit mogelijk hebben gemaakt", aldus community manager Grace Orlady.

"Onze eerste episode begint min of meer zoals het verhaal, in Midgard. We nemen belangrijke narratieve plotpunten uit de vorige game met je door die terugkeren in God of War Rangarök, en vertellen hoe het team werkte aan een vervolg dat de Noordse saga concludeert."

God of War Ragnarök is het directe vervolg op het in 2018 verschenen God of War, dat weer een 'zachte reboot' van de langlopende actiereeks betrof. Wederom gaan Kratos en zijn zoon op avontuur in de Noordse mythologische koninkrijken. Ditmaal zijn alle negen de verschillende rijken te verkennen. Het spel komt op 9 november uit op PlayStation 5 en PlayStation 4.

Gisteren deelde Gamer.nl meer details over de aankomende God of War Ragnarök-review, die op 3 november online komt. Aanstaande vrijdag volgt echter eerst een preview.

Dit artikel delen:

Lees meer

Crysis 2 en 3 Remastered verschijnen in november op Steam Ash uit The Evil Dead komt naar Fortnite
1

Reacties op: Santa Monica Studio over het verhaal in God of War Ragnarök

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    KratosFever

    • 19 oktober 2022 11:00
    Och mensen hier heb ik zin an!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.