Developer Diary
Psychonauts 2

Double Fine toont de psychische krachten van Raz in Psychonauts 2

Double Fine hard op weg met het creëren van content

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Ontwikkelaar Double Fine heeft een nieuwe status-update voor Psychonauts 2 uitgebracht in de vorm van een video. In deze achtste update-video voor de nieuwe game wordt de focus gelegd op de psychische krachten van protagonist Raz.

Double Fine meldt dat het team voor Psychonauts 2 ondertussen bestaat uit veertig mensen en ze een grote vooruitgang hebben geboekt met het maken van content voor de game. Het bedrijf wil fans vermoedelijk gerust stellen dat er sprake is van progressie in het ontwikkelen van de game.

De ontwikkelaar zegt dat het de laatste tijd heeft gewerkt aan het maken van een zogenoemde 'Narrative Pilot'. Hiermee wordt bedoeld dat er een gebied gemaakt wordt waarin al het script, stemmen, animaties, grappen en andere elementen in verwerkt zijn die het gevoel geven dat het een stuk gameplay is voor de volledige game. De verworven feedback voor deze pilot is volgens Double Fine fantastisch gebleken.

In de update wordt verder aandacht besteed aan de psychische krachten waarover de speler zal beschikken in de nieuwe game. De ontwikkelaar vond het belangrijk dat de krachten vooral leuk en handig waren."Uiteraard heeft Raz al veel psychische training gehad, dus de speler zal de game beginnen met vele psychische krachten die Raz geleerd heeft bij het Whispering Rock Psychic Summer Camp. Het team heeft ervoor gezorgd dat deze terugkerende krachten (PSI abilities) leuk zijn om te gebruiken, handig zijn en visueel een unieke 'psychische' stijl hebben."

Bekijk hieronder de volledige status-update van Psychonauts 2.

Psychonauts 2 staat gepland om in 2019 te verschijnen voor pc, Xbox One en PS4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Microsoft kondigt witte Xbox One X-bundel en Elite-controller aan Kom PUBG met MSSH spelen in de CoolerMaster-bus
0

Reacties op: Double Fine toont de psychische krachten van Raz in Psychonauts 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.