Developer Diary
Wasteland 3

Keuzes hebben gevolgen in Wasteland 3

Game komt op 28 augustus uit voor pc, PS4 en Xbox One

Geschreven door Michel Musters op
Deep Silver en inXile Entertainment hebben een nieuwe developer diary van Wasteland 3 uitgebracht. De nieuwe aflevering draait om keuzes en gevolgen.

In de developer diary praten studiohoofd Brian Fargo en schrijver Nathan Long over de keuzes die spelers in de aankomende game kunnen maken, en wat voor gevolgen die hebben.

De post-apocalyptische game speelt zich af in een bevroren Colorado. Spelers kunnen voertuigen, natuurrampen en een nieuw, vloeiender actiesysteem verwachten. In Wasteland 3 start de speler als de enige overlevende van Team November, een van de Desert Ranger-teams bekend uit de vorige delen.

Nieuw in Wasteland 3 is de verhaalgedreven, asynchronische multiplayer. Het hoofdgedeelte van de game richt zich op de singleplayerervaring, maar wanneer twee vrienden tegelijk online zijn kunnen er missies gedeeld worden. Ook kan een van deze spelers verder spelen als de ander offline gaat, om het werk van beiden voort te zetten of juist teniet te doen.

Wasteland 3 komt op 28 augustus uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Elke dinsdag brengt inXile een nieuwe developer diary van Wasteland 3 uit. Onder de nieuwste aflevering zijn de vorige twee episodes ook te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Vanmiddag nieuwe info over Pokémon Sword en Shield-uitbreidingen Paradox Interactive opent nieuwe studio
2

Reacties op: Keuzes hebben gevolgen in Wasteland 3

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Shinjite

  • 2 juni 2020 10:37
  Keuzes hebben gevolgen? Hoevaak hebben we dat al wel niet gehoord en uiteindelijk komy het neer op een ander kleurtje of een ander zinnentje aan het einde van het verhaal.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  rashura

  • 2 juni 2020 15:47
  @Shinjite +1 Lijkt echt alsof elke nieuwe game hetzelfde slagzinnetje van de afgelopen 10 jaar gebruikt.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.