Developer Diary
Infinity Ward

Infinity Ward-medewerkers over de Call of Duty-franchise

Invloed van gamereeks besproken

Geschreven door Lucas May op

Infinity Ward heeft een video uitgebracht waarin leden van het Call of Duty-ontwikkelteam de franchise bespreken. De video werd uitgebracht op het Youtube-kanaal van de gamestudio.

In de video komen medewerkers met verschillende functies binnen Infinity Ward aan bod. De games uit de Call of Duty-reeks worden besproken vanuit het perspectief van onder andere art design, motion capture en sound design. Hiernaast vertellen de verschillende ontwikkelaars over hun favoriete moment in de franchise en de impact van de games op de gehele industrie.

Design director Jacob Minkoff hoopt spelers te verrassen met de nieuwste game in de serie: Call of Duty: Infinite Warfare: “Ik wil dat mensen onze game spelen en zeggen: Wauw! Ik heb Call of Duty niet zoveel zien veranderen sinds Call of Duty: Modern Warfare.

Vanavond om 19:30 uur Nederlandse tijd wordt een livestream georganiseerd waar meer informatie over Call of Duty: Infinite Warfare en een remaster van Call of Duty: Modern Warfare wordt onthuld.

Beide games worden op 4 november uitgegeven. De remaster van Modern Warfare zit inbegrepen bij de Legacy- en Digital Deluxe-edites van Infinite Warfare.

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

Multiplayerdetails Uncharted 4 bekendgemaakt From Software werkt mogelijk aan PlayStation VR-titel
0

Reacties op: Infinity Ward-medewerkers over de Call of Duty-franchise

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.