Developer Diary
Returnal

Housemarque over de vijanden in Returnal

Game komt op 30 april uit voor PlayStation 5

Geschreven door Michel Musters op
In een nieuwe developer diary schijnt ontwikkelaar Housemarque meer licht op de verschillende vijanden en bazen in Returnal.

Vorige week bracht de ontwikkelaar al een trailer uit met vijanden in de game, die hieronder ook is te zien. De developer diary gaat echter wat meer de diepte in met uitgebreid commentaar van de studio.

Returnal is een sciencefictiongame waarin de hoofdpersoon haar eerste moment op een andere planeet constant opnieuw beleeft, waaronder haar dood door de aanval van een mysterieus wezen. Verder bestaat de gameplay uit schieten vanuit een third-person perspectief. De game is ontwikkeld door Housemarque, bekend van PS4-lanceringsgame Resogun en spellen als Nex Machine en Matterfall.

Returnal komt op 30 april uit voor PlayStation 5.

Dit artikel delen:

Lees meer

Apex Legends Mobile en nieuw personage Valkyrie onthuld Gran Turismo-bedenker wil games realistischer dan het echte leven maken
1

Reacties op: Housemarque over de vijanden in Returnal

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    COSMIC_TSAR

    • 20 april 2021 08:52
    Vind de hoeveelheid trailers tegenwoordig wel wat doorslaan hoor. Normaal heeft vooral Ubisoft er een vreselijk handje van, maar bij Returnal viel het me ook al op. Komt misschien wel door steeds meer uitgestelde (en eigenlijk te vroeg aangekondigde) games, dat ze het gevoel hebben de hype gaande te moeten houden. Maar werkt juist omgekeerd in veel gevallen. Soms het gevoel dat je meer dan de halve game al hebt gezien. En ik weet dat je het niet allemaal hoeft te kijken, maar toch.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.