Developer Diary

Het maken van de Hogwarts Legacy-soundtrack

Game komt op 10 februari 2023 uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Warner Bros. Games en Avalanche Software hebben een developer diary uitgebracht waarin wordt ingezoomd op het maken van de Hogwarts Legacy-soundtrack.

Componist Peter Murray deelt hoe het team de muziek uit de films balanceert met originele composities. Componist J. Scott Rakozy meldt daarbij dat het de bedoeling is dat er een "kinderlijk ontzag" wordt gecreëerd. Daarbij zijn er unieke instrumenten gebruikt om unieke muziek en geluiden te maken, zoals de 'thunder sheet',  een groot metalen blad.

Spelers besturen in Hogwarts Legacy een vijfdejaars student van Zweinstein. Men verkent de school en de wereld er omheen, leert toverspreuken, brouwt toverdrankjes en vliegt op een bezemsteel. De game speelt zich rond 1800 af, dus personages uit de boeken en films zijn er nauwelijks, op wat cameo's na.

De game komt op 10 februari 2023 uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Later komt het spel ook nog naar de Nintendo Switch. Van die versie is nog geen releasedatum onthuld.

Eerder deze week werd er al een nummer uit Hogwarts Legacy gedeeld, genaamd 'Overture to the Unwritten'. Bekijk en beluister die video hier.

Dit artikel delen:

Lees meer

Far Cry 6-uitbreiding Lost Between Worlds nu verkrijgbaar Pokémon Violet heeft laagste Metacritic-score in de franchise
0

Reacties op: Het maken van de Hogwarts Legacy-soundtrack

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.