Developer Diary
Wasteland 3

Een personage samenstellen in Wasteland 3

Game verschijnt op 28 augustus voor pc, PS4 en Xbox One

Geschreven door Michel Musters op
InXile Entertainment heeft het eerste deel in een serie developer diaries rondom Wasteland 3 uitgebracht.

In de eerste video, waarin lead designer David Rogers aan het woord komt, wordt de nadruk gelegd op het aanmaken van een personage, alsmede de gevechten in het spel.

De post-apocalyptische game van InXile speelt zich af in een bevroren Colorado. Spelers kunnen voertuigen, natuurrampen en een nieuw, vloeiender actiesysteem verwachten. In Wasteland 3 start de speler als de enige overlevende van Team November, een van de Desert Ranger-teams bekend uit de vorige delen. In Colorado zijn de Desert Rangers echter niet bekend, dus er zal opnieuw reputatie opgebouwd moeten worden.

Nieuw in Wasteland 3 is de verhaalgedreven, asynchronische multiplayer. Het hoofdgedeelte van de game richt zich op de singleplayerervaring, maar wanneer twee vrienden tegelijk online zijn kunnen er missies gedeeld worden. Ook kan een van deze spelers verder spelen als de ander offline gaat, om het werk van beiden voort te zetten of juist teniet te doen.

Wasteland 3 komt op 28 augustus uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gamescom Opening Night Live vindt paar dagen later plaats Spelwereld Assassin's Creed Valhalla is groter dan die van Odyssey
0

Reacties op: Een personage samenstellen in Wasteland 3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.