Developer Diary
Call of Duty: Modern Warfare 2

De Farm 18-map uit Call of Duty: Modern Warfare 2

Game komt op 28 oktober uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
In een video op social media deelt Infinity Ward een blik achter de schermen van de ontwikkeling van Farm 18, een van de multiplayermaps uit Call of Duty: Modern Warfare 2.

Maker Geoff Smith legt uit: "Farm 18 kwam voort uit het idee dat we de Shoot House-map leuk vonden, dus probeerden we iets te bedenken met verborgen trainingsfaciliteiten in de map. Wat als we Shoot House-situaties in het midden plaatsen? Dan kun je naar het midden als je dat soort gameplay wil, maar als je je terug wil trekken en op een andere manier wil spelen, is dat ook mogelijk." De video is hieronder te zien.

Eerder werd bekendgemaakt dat de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 2 op 15 september tijdens een evenement volledig wordt onthuld. Het evenement draagt de naam Call of Duty Next. Tijdens het evenement moeten spelers ook te zien krijgen "hoe de nabije toekomst van Call of Duty eruit ziet", waaronder meer informatie over de Warzone 2.0 en de mobiele versie van Warzone. 

Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt ontwikkeld door Infinity Ward, waar men ook werkt aan een vervolg op Warzone. De game komt op 28 oktober uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc (Battle.net en Steam).

Dit artikel delen:

Lees meer

Metal Slug Tactics komt pas in 2023 uit Early Access-versie Nightingale uitgesteld naar 2023
0

Reacties op: De Farm 18-map uit Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.