Developer Diary

De wereld en folklore van Final Fantasy 14: Heavensward

Deel twee in de developer diary-serie

Geschreven door Aida . op

Square Enix heeft een nieuwe developer diary van Final Fantasy 14: Heavensward online geplaatst. Het is de tweede video in een reeks geplande video’s over de ontwikkeling van de game. Eerder verscheen al een video over de muziek uit de Final Fantasy-titel. 

De hoofdschrijver van de game, Kazutoyo Maehiro, geeft in de video aan dat ieder lid van het team elk werkt aan content die goed bij hen past. “Final Fantasy 14 is een game die wordt gedreven door de content. We hebben meer dan tien schrijvers binnen ons team en iedereen heeft sterke en zwakke punten. We proberen de content te koppelen aan de sterke kanten van de schrijvers.”

Daarnaast komt Banri Oda, de schrijver van de folklore in het spel, ook aan het woord in de video. Hij is verantwoordelijk voor onder andere de religies, geschiedenis en monsters in Final Fantasy 14: Heavensward. Ook de lokalisatie van de game in andere talen naast Japans wordt in de video besproken.

Heavensward is een uitbreiding voor Final Fantasy 14, een online rpg-titel in de serie. Final Fantasy 14 is beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 3, pc en Mac. 

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

Star Wars-regisseur J.J. Abrams bevestigt Portal- en Half-Life-films Blizzard brengt morgen nieuwe patch uit voor Warcraft 3
0

Reacties op: De wereld en folklore van Final Fantasy 14: Heavensward

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.