Developer Diary
Jurassic World Evolution 2

De vele veranderingen in Jurassic World Evolution 2

Game komt later dit jaar uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Frontier heeft een nieuwe developer diary van Jurassic World Evolution 2 uitgegeven, waarin onder allerlei veranderingen in de game ten opzichte van het origineel centraal staan.

Het vervolg op de in 2018 verschenen park builder heeft een nieuwe campagne die het verhaal van Jurassic World: Fallen Kingdom opvolgt. Ook bevat de game de Chaos Theory-modus, waarin diverse belangrijke momenten uit de Jurassic World-filmfranchise worden nagespeeld. Logischerwijs zijn er ook Challenge- en Sandbox-modi. In die laatste kunnen spelers het dinopark van hun dromen bouwen.

Verder bevat de game nieuwe omgevingen - zoals dichtbegroeide bossen en kale woestenij - die allerlei nieuwe uitdagingen aan de speler bieden voor het bouwen van een park. Logischerwijs zijn er ook meer dinosauriërs beschikbaar, waaronder vliegende en zwemmende exemplaren. Frontier meldt dat het authentieker gedrag voor dinosauriërs heet gecreeërd. 

De game krijgt ook een nieuwe rol in de vorm van de wetenschapper. Die zijn verantwoordelijk voor al het onderzoek naar en het creëren van dinosauriërs in het park. Spelers kunnen immers de DNA van dino's aanpassen. Wetenschappers die te hard aan het werk worden gezet, kunnen op een gegeven moment een burn-out krijgen en het park saboteren.

Tot slot kunnen spelers in dit vervolg, in tegenstelling tot het eerste deel, verschillende variaties op de aanwezige gebouwen kiezen en ook de kleuren aanpassen. Op die manier oogt niet alles in het park hetzelfde.

Jurassic World Evolution 2 moet ergens later dit jaar op pc, alsmede PlayStation- en Xbox-consoles uitkomen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Sony onthult per ongeluk de PlayStation Plus-games van augustus Level scaling komt volgende week naar Assassin's Creed Valhalla
3

Reacties op: De vele veranderingen in Jurassic World Evolution 2

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • jaquesparblue

  • 24 juli 2021 12:02
  Als een park building game was JWE ontzettend gelimiteerd, en vooralsnog lijkt daar weinig verandering in te komen (nieuwe kleurtjes, jeej). Zal 'm dus skippen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Masterchief

  • 25 juli 2021 09:56
  Ik wil hier gewoon een comment op geven maar wat ik ook type, post is considered spam

  Waardeloos! :(

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Tinus Tussengas-1

  • 25 juli 2021 13:30
  @Masterchief heb ik ook al een keer gehad bij een ander artikel. Wat ik ook deed, ik bleef de melding houden. Mag hopen dat ze dit nog oplossen, anders zal de community langzaam doodbloeden.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.