Developer Diary
Psychonauts 2

De telekinetische krachten van Raz in Psychonauts 2

Game komt op 25 augustus uit

Geschreven door Michel Musters op
In een vorige week verschenen video van Psychonauts 2 wordt er dieper ingegaan op de telekinetische krachten van hoofdpersonage Raz.

Zo keren onder andere PSI-Blast en Pyro terug, al heeft hij ook nieuwe krachten om mee te spelen. In de onderstaande video worden meer details gegeven.

Psychonauts 2 is het vervolg op de eerste cultgame en de in 2017 verschenen vr-game Psychonauts in the Rhombus of Ruin. Hoofdpersonage Raz en zijn vrienden probeerde daarin de baas van de Psychonauts, Truman Zanotto, te redden. De games staan bekend om diens solide platformgameplay, humor en bij wijlen haast psychedelische graphics en leveldesign.

Ontwikkelaar Double Fine is inmiddels onderdeel van Microsoft, maar Psychonauts 2 komt op 25 augustus uit op Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 4 en pc. Het spel is via backward compatibility ook op PS5 te spelen, maar de game krijgt daar geen verbeteringen zoals op de Series X het geval is. De game staat vanaf lancering ook op Game Pass.

Dit artikel delen:

Lees meer

Roguelites zijn geen roguelites - Ron en Erik Podcast 346 Grote romsite moet echt stoppen na rechtszaak met Nintendo
1

Reacties op: De telekinetische krachten van Raz in Psychonauts 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    kleinekoosjer

    • 17 augustus 2021 09:38
    De game komt volgende week al uit; dan hoef ik geen filmpjes meer te zien. Tijd om los te gaan en het zelf ervaren. Veel zin in dit pareltje van Ome Tim.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.