Developer Diary
Wasteland 3

De spelwereld van Wasteland 3 uitgelicht

Game verschijnt op 28 augustus voor pc, PS4 en Xbox One

Geschreven door Michel Musters op
In een nieuwe developer diary van Wasteland 3 wordt meer focus gelegd op de spelwereld van de game.

Ook het verhaal en de personages in Wasteland 3 komen aan bod. Brian Fargo, die aan het hoofd staat van ontwikkelaar InXile Entertainment, en schrijver Nathan Long komen aan het woord.

De post-apocalyptische game speelt zich af in een bevroren Colorado. Spelers kunnen voertuigen, natuurrampen en een nieuw, vloeiender actiesysteem verwachten. In Wasteland 3 start de speler als de enige overlevende van Team November, een van de Desert Ranger-teams bekend uit de vorige delen.

Nieuw in Wasteland 3 is de verhaalgedreven, asynchronische multiplayer. Het hoofdgedeelte van de game richt zich op de singleplayerervaring, maar wanneer twee vrienden tegelijk online zijn kunnen er missies gedeeld worden. Ook kan een van deze spelers verder spelen als de ander offline gaat, om het werk van beiden voort te zetten of juist teniet te doen.

Wasteland 3 komt op 28 augustus uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onder de nieuwe developer diary is ook een dev diary van vorige week terug te zien.

Dit artikel delen:

Lees meer

Maneater is een prettig rauwe B-game Heavy Rain, Beyond: Two Souls en Detroit komen in juni naar Steam
1

Reacties op: De spelwereld van Wasteland 3 uitgelicht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Bteqq

    • 26 mei 2020 11:02
    In deze game heb ik zin! Wasteland 2 lekker in een rustig tempo doorgespeeld. Hopelijk heb je nog meer verschil van het verloop van de game door keuzes die je maakt of items die je wel/niet vind.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.