Developer Diary

De Fighter Squadron-modus van Star Wars: Battlefront

Ontwikkelaars vertellen over de net aangekondigde modus

Geschreven door Michel Musters op
In een nieuwe developer diary van Star Wars: Battlefront hebben de ontwikkelaars het over de deze week aangekondigde Fighter Squadron-modus voor de game, waarin spelers verschillende iconische voertuigen uit de Star Wars-films kunnen besturen in epische dog fights. De game verschijnt op 20 november voor pc, PS4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Amerikaans team wint 6,6 miljoen dollar op Dota 2-toernooi Sony verhoogt prijs Playstation Plus-abonnement
1

Reacties op: De Fighter Squadron-modus van Star Wars: Battlefront

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  TheChief

  • 10 augustus 2015 09:15
  Nu maar hopen dat er genoeg variatie in de gameplay zit van de game als geheel en deze mode in het bijzonder. Het filmpje was wel een beetje 'checking all the standard boxes' routine inclusief de Millenium Falcon showup.

  Ik heb nog steeds goede hoop voor Battlefront want DICE's hoofdstudio produceert het maar de speelbaarheid op de langere termijn zal afhangen van de kwaliteit van de gehele game, niet enkel de gebruikelijke showcase levels zoals Hoth. Ik ben zelf meer geïnteresseerd in mappen op planeten die tot nu toe nog niet in StarWars games voorkwamen.

  En ik hoop echt dat de infanteriegameplay voldoende diepgang en learning curve heeft en niet teveel verzandt in alleen maar 'running and gunning' gameplay. Ik ben nog steeds sceptisch maar schuif beetje bij beetje op naar voorzichtig optimistisch.

  *Keeps fingers crossed*

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.