Developer Diary
F1 Manager 2022

Achter de schermen bij motion capturing voor F1 Manager 2022

Game komt op 30 augustus uit

Geschreven door Michel Musters op
Voor het aankomende F1 Manager 2022 is motion capture-technologie gebruikt. In een nieuwe developer diary toont Frontier Developments hoe dat er aan toeging.

De beweging van racecoureurs wordt met motion capturing zo realistisch mogelijk in de game verwerkt. Dit komt ook van pas op momenten zoals het winnen van de race en de daarop volgende viering.

F1 Manager 2022 werd eerder dit jaar aangekondigd. In het spel worden spelers de teamleider van een van de tien F1-teams, wordt er verspreid over meerdere seizoenen gestreden op de officiële circuits en breiden spelers hun hoofdkwartier uit. Daarbij besturen spelers niet zelf de racewagens.

De game wordt ontwikkeld door Frontier Developments, de ontwikkelaar van de geprezen managementgames Planet Coaster en Planet Zoo. In 2020 werd al bekendgemaakt dat Frontier de rechten had verkregen om managementgames gebaseerd op F1 te ontwikkelen. Codemasters - dat inmiddels onderdeel is van Electronic Arts - heeft de rechten voor de reguliere F1-games in handen.

F1 Manager 2022 verschijnt op 30 augustus op Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Mensen die de game reserveren krijgen vijf dagen eerder toegang - aanstaande donderdag dus.

Dit artikel delen:

Lees meer

Dataminer vindt Fortnite-skins voor Destiny 2 Ubisoft+ komt binnenkort mogelijk naar Xbox
0

Reacties op: Achter de schermen bij motion capturing voor F1 Manager 2022

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.