Deals
PlayStation Plus

PlayStation Plus 12 maanden tijdelijk met flinke korting beschikbaar

27% korting voor 12 maanden PS Plus

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Op dit moment is een abonnement van 12 maanden PlayStation Plus sterk afgeprijsd bij Bol.com

De downloadcode voor 12 maanden PlayStation Plus is voor 43,99 euro beschikbaar. Dit is een fikse korting ten opzichte van de normale prijs van 59,99 euro. Het is nog niet duidelijk tot wanneer de aanbieding loopt. 

→ 12 maanden PlayStation Plus 43,99 euro - Bol.com

De PlayStation Plus-games van juni zijn nu beschikbaar om te downloaden. Het gaat om Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, Star Wars: Squadrons en Operation: Tango. Laatstgenoemde game is alleen op PlayStation 5 verkrijgbaar. Deze nieuwe versie van Virtua Fighter 5 bevat verbeterde graphics, nieuwe muziek in arena's en diverse andere verbeteringen. 

Met een PlayStation Plus-abonnement krijgen gebruikers online gamen, maandelijks een aantal gratis games en afgeprijsde games aangeboden. Daarnaast krijgen abonnees ook toegang tot verschillende bèta's en is het mogelijk om samen te spelen met vrienden, ook al hebben ze de game niet in hun bezit.

Dit artikel delen:

Lees meer

Activision richt nieuwe studio op voor mobiele Call of Duty-game Ratchet & Clank: Rift Apart bevat objecten en personages uit andere PlayStation-games
0

Reacties op: PlayStation Plus 12 maanden tijdelijk met flinke korting beschikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.