Deals
Deal van de dag

Deal van de Dag: WD SN850-SSD 2 TB

Perfect voor de PlayStation 5

Geschreven door Gamer.nl Deals op
Vandaag is de WD SN850-SSD de Deal van de Dag op Gamer.nl.

Omdat veel goede aanbiedingen snel komen en gaan introduceert Gamer.nl de Deal van de Dag: een aanbieding die in ieder geval vandaag geldt en mogelijk de moeite waard is. Dat kunnen games, hardware, merchandise en andere spullen zijn die we aanbevelen, naast de wekelijkse gamedeals op donderdag.

Uiteraard is het belangrijk om te vermelden dat dergelijke deals affiliate-inkomsten voor Gamer.nl genereren, waarmee we de website kunnen verbeteren. Naast dat we de bezoeker hopelijk een handje kunnen helpen, steun je er ook de website mee. Laat dat je echter niet weerhouden om kritisch te zijn: vind je een product ergens anders voor een lagere prijs, laat het dan vooral weten in de reacties.

WD SN850-SSD

De Deal van de Dag van 21 april betreft een SSD van Western Digital: de SN850 met maar liefst 1 TB of 2TB opslagruimte. De SSD werd ooit 'bekend' omdat PlayStation-architect Mark Cerny aangaf dat het zijn persoonlijke keuze was om de opslag van zijn PlayStation 5 mee uit te breiden.

Met 7 GB leessnelheid en 4,1 GB schrijfsnelheid is de SN850 dan ook uitermate geschikt om de opslag van Sony's console mee uit te breiden. Bovendien wordt deze geleverd met een heatsink, om te voorkomen dat de schijf oververhit raakt. 

Zie hier een gids voor het overzetten van games naar de interne SSD op de PlayStation 5. Bekijk ook andere aanbevelingen voor SSD's voor de PlayStation 5.

Dit artikel delen:

Lees meer

F1 2022 wordt vandaag om 17:00 uur onthuld Naughty Dog-recruiter hint naar plannen voor meer Uncharted
1

Reacties op: Deal van de Dag: WD SN850-SSD 2 TB

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Messtranor

    • 21 april 2022 17:58
    "met maar liefst TV opslagruimte"
    Da's knap. Mijn tv is best groot.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.