Deals
Deal van de Dag

Deal van de Dag: Tales of Arise (PS5)

Nu voor 29,99 euro

Geschreven door Gamer.nl Deals op
Vandaga is Tales of Arise voor PlayStation de deal van de dag op Gamer.nl.

Tales of Arise

De deal van 28 juni betreft Tales of Arise voor PlayStation 4 en PlayStation 5. De actie-rpg kreeg vorig jaar een 8 in onze review

"Tales of Arise heeft een chaotisch maar onderhoudend en strategisch gevechtssysteem, een weelderige en prachtig vormgegeven wereld om te verkennen en personages waarin je jezelf kunt herkennen. De rode lijn van het verhaal – de underdog die de tirannie ten val brengt – is een mooie motivatie. Grotere vernieuwingen blijven uit, maar dat neemt niet weg dat deze Japanse actie-rpg een feest is voor iedereen met interesse in de reeks en ’het genre in het algemeen."

Inmiddels is de game een miljoen keer verscheept, met 25 miljoen verscheepte exemplaren voor de Tales of-franchise. Helaas staat er geen direct vervolg op de planning, maar wordt verwacht dat Bandai Namco de serie absoluut voortzet.
Wat is de Deal van de Dag?

Omdat veel goede aanbiedingen snel komen en gaan introduceert Gamer.nl de Deal van de Dag: een aanbieding die in ieder geval vandaag geldt en mogelijk de moeite waard is. Dat kunnen games, hardware, merchandise en andere spullen zijn die we aanbevelen, naast de wekelijkse gamedeals op donderdag.

Uiteraard is het belangrijk om te vermelden dat dergelijke deals affiliate-inkomsten voor Gamer.nl genereren, waarmee we de website kunnen verbeteren. Naast dat we de bezoeker hopelijk een handje kunnen helpen, steun je er ook de website mee. Laat dat je echter niet weerhouden om kritisch te zijn: vind je een product ergens anders voor een lagere prijs, laat het dan vooral weten in de reacties.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nier: Automata komt op 6 oktober naar Nintendo Switch Kijk hier vanaf 14:30 uur naar de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase
0

Reacties op: Deal van de Dag: Tales of Arise (PS5)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.